Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Διαβουλεύσεις Χατζηδάκη - Στουρνάρα για τον «Τειρεσία»


Διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ ) για την αναμόρφωση των κανόνων του «Τειρεσία» θα ξεκινήσουν τις επομενες ημέρες ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας.

Υπενθυμίζεται ότι στον «Τειρεσία» εγγράφεται κάποιος αυτόματα στην περίπτωση που τα οικονομικά προβλήματά του έχουν φθάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων ή των υποθηκοφυλακείων και έχουν βγει αποφάσεις διαταγής πληρωμής ή κατάσχεσης.

Σε ό,τι αφορά στις συναλλαγές με τις τράπεζες, δύο είναι οι βασικές περιπτώσεις κατά τις οποίες κινδυνεύει να γίνει κάποιος να συμπεριληφθεί στη μαύρη λίστα: όταν έχει εκδώσει ακάλυπτη επιταγή που σφραγίστηκε ή όταν έχει υπογράψει συναλλαγματική που δεν πληρώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε